• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Директор

г-ѓа Милена Ристова - Михајловска

Роднокрајно Одделение,

г-дин Делчо Везенковски (Вујче)

Обработка на Монографски публикации

г-ѓа Благица Спиридонова

г-ѓа Снежана Голомеова

г-ѓа Жаклина Петрушева

г-ѓа Ирена Јорданова

Обработка на периодика

г-дин Роберт Ѓоргиев

Депозитно Одделение и музикалии

г-дин Сашко Неделков

Примо-издајно одделение за возрасни

г-дин Драги Коцевски

г-ѓа Сузана Стојанова

Примо-издајно одделение за деца

г-ѓа Милованка Тренчева

г-ѓа Гордана Георгиева

Примо-издајно одделение за студенти (универзитетски дел)

г-ѓа Вилма Јованова

г-ца Охридија Лазарова

Книговодствено Одделение и Благајнички оддел

г-ѓа Анита Руменова

г-ѓа Соња Маневска

Одделение за заштита на библиотечен материјал

г-дин Драганчо Мијалков

Инфобус

г-дин Нушков Ѓоре

г-дин Зоран Мијалков

АОП

г-дин Драган Ѓоргиев

Технички персонал

г-ѓа Весна Јовановска

г-ѓа Лида Стојанова

г-дин Сашко Антонов