Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

 

 

Извештај за Задар 
Извештај Денови на Шопов
Извештај ИНФО БУС 
Извештај Материјални трошоци 
Извештај Инклузивно Училиште  
Извештај Промоција на Библиотеката  
Извештај Набавка на сериски публикации  
Извештај Обука на библиотекари
Образец наративен извештај 24 Мај Св. Кирил и Методи 
Образец наративен Докомплетирање на роднокрајната збирка
Извештај за електрична енергија и вода
Извештај деца со посебни потреби во опшеството
Извештај подврзување на периодични публикации 
Книга до инвалидизирани лица
Образец Оперативен и финансиски план за проект Француски учиме Македонски зборуваме