• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
RSS
13_godini_infobus_00
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_01
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_02
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_03
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_04
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_05
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_06
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_07
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_08
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_09
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_10
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_11
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_12
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_13
13_godini_infob...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery