• 1

Соопштенија

  • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

    ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
  • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

    Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
  • електронско пријавување на мито и корупција +

    електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
  • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

    ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
  • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

    МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН  НАГРАДЕН КОНКУРС  ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
  • 1
  • 2
  • 3
RSS
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
завршната приредба на учениците од V-5 одд.
завршната прире...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery