• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

По повод „3 декември“ - Меѓународен ден на лицата со попреченост, библиотеката организираше работилница на тема „Сонце за сите деца“. Во работилницата учество зедоа учениците од ДСУ „ИСКРА“

- Штип. Со работилницата е постигната цел да се разбијат предрасудите и да се запознаат луѓето со можностите, емоциите и искрените детски срца.

408106607_749735547183176_8176283663834063184_n.jpg

408139602_749735663849831_5006086806994683763_n.jpg

408117350_749735570516507_5618461851296991854_n.jpg

408123946_749735557183175_5147024066901775641_n.jpg

408142508_749735290516535_2993946518880022136_n.jpg

408139346_749735437183187_1320496824462046644_n.jpg

408139260_749735293849868_7621414400161833478_n.jpg

408135957_749735440516520_5508934111143029020_n.jpg

408123968_749735420516522_1645902500701585410_n.jpg

408112588_749735297183201_3923144282098775801_n.jpg408096752_749735300516534_5865016127178080250_n.jpg