• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Трет ден зимска школа "Библиоарт":

 

- Македонски фолклор, традиционални македонски инструменти и нивните прекрасни звуци, интерпретирано од Марио Иванов!

- Час за Правата на детето со Заменик Народен правобранител од Штип Елена.Г. Маневска и дете правобранител Благица Постолова кои ги запознаа со правата на децата содржани во Конвенција за детските права, се дебатираше, разговараше и се носеа заклучоци.

- Работилница за правата на детето

- Час по радиоаметеризам и запознавање со Морзеова азбука со Вилма Јованова

 

 

 50620401_10156893082070295_2469746855378944000_n.jpg50565890_10156893081870295_13876622721548288_n.jpg

50520778_10156893081795295_7251737445308301312_n.jpg50411496_10156893081660295_1230917436392341504_n.jpg50297069_10156893082125295_5230448998845775872_n.jpg50283559_10156893082195295_5495427465733996544_n.jpg49947112_10156893082335295_8606642938199408640_n.jpg

 

 

50673270_10156893206750295_607185621194113024_o.jpg50519856_10156893205175295_2770350787497295872_o.jpg50505644_10156893206320295_6363944095789875200_o.jpg50480780_10156893207020295_8602671003983675392_n.jpg50480754_10156893206980295_1013885020869230592_o.jpg50286106_10156893205485295_6157617414533021696_o.jpg50201660_10156893205165295_696614859000774656_o.jpg50026226_10156893206495295_642440125803921408_o.jpg50003906_10156893207095295_2035571489054392320_o.jpg

 

 

50224039_10156893209000295_7696441850944552960_n.jpg50644898_10156893208995295_2720310544438394880_n.jpg50597976_10156893209510295_6943688380655861760_o.jpg50524937_10156893210060295_2508819457065877504_n.jpg50451950_10156893209145295_3853452410387169280_n.jpg50397894_10156893209035295_8831145006224900096_n.jpg50299120_10156893210025295_472494025157378048_o.jpg50014508_10156893209745295_3622567604347994112_n.jpg

 

 

50247542_10156893216370295_4915015695705571328_o.jpg50858176_10156893215790295_4844649146256195584_o.jpg50293435_10156893215600295_8109262614103588864_o.jpg50073967_10156893215830295_8436946830419296256_o.jpg50029824_10156893216090295_4213392286362370048_o.jpg50014461_10156893216410295_6584204514243379200_o.jpg49937989_10156893215560295_4183997031972339712_o.jpg49900480_10156893215835295_3994194039090970624_o.jpg49247978_10156893216100295_7829269847786651648_o.jpg