• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Денес во Библиотеката од страна на Ротари клубот од Штип, беа донирани книги на македонски и англиски јазик за деца за што искрено им благодариме.

 50120396_10156886777865295_7477304025273073664_n.jpg49947751_10156886777860295_3354448996675354624_o.jpg49857597_10156886778315295_5938276909354844160_n.jpg49840127_10156886778265295_7720489299820412928_o.jpg49947251_10156886778065295_4087321424128114688_o.jpg50217173_10156886778080295_5065918336563412992_o.jpg50110042_10156886778115295_4750547323333902336_o.jpg50266334_10156886777920295_2439626773718106112_o.jpg49900341_10156886777830295_6988259914871209984_o.jpg