• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Трет ден „Денови на Шопов“

а воедно и чествување на Св.Никола патронот на градот, за што беше поставена изложба „Мојот град низ времето“ од фотографии, слики и поетски творби од архивата на библиотеката а ученици од ООУ „Ванчо Прќе“, под менторство на наставничката Лидија Василева читаа лични творби посветени на родниот град.

 

48376942_10156826590165295_8756749674372661248_o.jpg48930715_10156826589885295_5554621813109030912_o.jpg48423367_10156826588955295_4512906022637010944_o.jpg48420042_10156826589315295_3605110336111247360_o.jpg48406473_10156826587695295_2681776261067440128_n.jpg48405504_10156826591145295_5637226665709928448_n.jpg48398988_10156826591580295_8042924443330150400_o.jpg48390597_10156826590340295_5463881484995657728_o.jpg48388222_10156826588120295_7989540078605041664_o.jpg48386076_10156826589295295_6920796625874976768_o.jpg48377796_10156826591160295_6654988216686346240_o.jpg