• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Втор ден „Денови на Шопов“

пред спомен бистата на поетот и созадавање на „Парк на поезијата“ од одбрани стихови од поезијата на Шопов и ако тој верува во нејзината моќ, тогаш веруваме и ние и се надевеме дека ќе допре до секој случаен минувач кој ќе застане и ќе прочита од неговите стихови.

48368026_10156824529575295_8922137083846328320_o.jpg48997493_10156824529475295_4322371270407618560_o.jpg48429996_10156824529050295_3435740658730532864_n.jpg48428627_10156824529000295_8230590595492478976_n.jpg48420442_10156824529350295_4018568828899295232_o.jpg48412871_10156824530150295_3454559040758087680_o.jpg48412334_10156824529285295_3485917000713109504_o.jpg48407569_10156824531170295_850631441342529536_n.jpg48398480_10156824530295295_2761694018919202816_n.jpg48397696_10156824529975295_4977965936146382848_o.jpg48392311_10156824529990295_2119083086560886784_o.jpg48387878_10156824531260295_1839629145366069248_o.jpg48384555_10156824529830295_6033512431844589568_o.jpg48384058_10156824529030295_2984205743265153024_o.jpg48376277_10156824531155295_2403388476784377856_n.jpg48369505_10156824529715295_8100505704068022272_o.jpg48368615_10156824529320295_6738406334229643264_o.jpg