• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

По повод светската недела на детето,

библиотеката ја посетија деца од 1-во одд. при ООУ „Славејко Арсов“-Штип

42749215_263146680911728_4265197056605290496_n.jpg

43131042_335384580548722_5741913757655760896_n.jpg

43117141_239439040086035_918884334306328576_n.jpg

43099066_1765930683519403_8127363547614150656_n.jpg

43087821_276184239890531_6370764387891806208_n.jpg

43074524_197979537645729_674400356137959424_n.jpg

43065980_1805528192829437_8032155349706342400_n.jpg

43062466_339115323507511_851481965126221824_n.jpg

43059027_956918601158182_3673158234580975616_n.jpg

43058586_1989807017778624_1998878316429312000_n.jpg

43057937_759270694411499_1642297268088340480_n.jpg

43056166_2309345132630970_803465802714972160_n.jpg

43056119_637709683290241_3997410308170711040_n.jpg

43051393_161642288118761_5124418209201520640_n.jpg

43045090_173300900253414_6831770397734600704_n.jpg

43045069_295030231098855_1653366150429409280_n.jpg

43040072_164945374411928_3518386219031461888_n.jpg

43034902_2399227443638168_4383196429749846016_n.jpg

43023810_254059925230076_6783167972287447040_n.jpg