• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Се одржа поетско мементо во сеќавање на Трајко Босеовски

Здружение на граѓани Литературен клуб ИСКРА - Штип, 
организираше ПОЕТСКО МЕМЕНТО
во сеќавање на 
ТРАЈКО БОСЕОВСКИ

04.09.2018 вторник, почеток 18ч.
НУУБ „Гоце Делчев“ - Штип

41205867_10156575810915295_1061802867184107520_n.jpg40981427_10156575811620295_5777033778249596928_n.jpg40922980_10156575811585295_1971612111687647232_n.jpg41277417_10156575811040295_5191318153107341312_n.jpg41062819_10156575811115295_8811522468880580608_n.jpg40988431_10156575811215295_270716160943587328_n.jpg40929132_10156575811345295_4717262194373296128_n.jpg41074970_10156575811510295_8280719293402841088_n.jpg